Profipress CR
Drikkevannsinstallasjoner skal ikke bare være hygeniske, men må også være visuelt tiltalende. Installasjonen skal også kunne integreres med resten av interiøret og være lett tilgjengelige. Med Profipress CR tilbyr Viega et forkrommet kobberledningssystem som ikke bare skinner på utsiden, men også på innsiden. Pressforbindelsene gir mange anvendelsesmuligheter og en hygienisk feilfri drikkevannsinstallasjon – den kvalitative forkrommingen er dessuten motstandsdyktig og slående.

 

For drikkevann, gass og varme
Pressfittingene har mange anvendelsesmuligheter og den gode kvaliteten på forkrommingen gir et tøft, blankt og industrielt utseende! I tillegg har også Profipress CR vår verdenspatenterte SC-Contur som gir trygghet om at rørledningssystemet fra Viega er 100% tett før anlegget settes i drift.
 

  


Som vanlig benytter Viega kun de velprøvde materialene kobber og rødgods i Profipress CR-kromfittingser. Begge materialene garanterer høy kvalitet og lang levetid.  

Pressteknologien muliggjør lynrask bearbeiding. Viega pressverktøy utfører to pressinger i én enkelt arbeidsprosess – én foran og én bak rillen. For vridningssikre koblinger som har lang levetid. Enda en fordel med fittingsen: Tetningselementet i høy kvalitet er beskyttet optimalt mot skader takket være sin sylindriske rørføring.

 

Som for alle Viega fittings, er Profipress CR-systemer med SC-kontur utstyrt med en spesiell sikkerhetsfordel. Dette garanterer at koblingssteder som ikke er presset er synlig utette. Når man utfører en «tørr» tetthetstest faller trykket synlig over hele trykkområdet fra 22,0 mbar til 3,0 bar. Hvis man gjennomfører en tetthetstest med vann i området fra 1,0 til 6,5 bar, er upressede koblinger tydelig gjenkjennelig.

Viega No
Viega